Menu
Your Cart

Dulon

Predulon 00 Predulon 00
In Stoc
Brand: Dulon Model: 00005
Informatii generaleTratament premergator folosirii sistemului din doua componente Dulon 1&2DescrierePredulon 00 este un detergent/degresant foarte concentrat care poate fi folosit ca pretratament inainte aplicarii sistemului bicomponent Dulon 1&2. Inlatura murdaria si grasimea de pe suprafet..
55,00 RON
Brand: Dulon Model: 24010
Informatii generaleIndeparteaza algele, urmele verzi si scoicile.DescriereDetergent foarte puternic pentru curatarea partii submerse a ambarcatiunii. Indeparteaza eficient algele, urmele de iarba si scoicile.Metoda de aplicareAplicati Dulon boatbottom clean pe partea submersibila a barcii cu un bure..
65,00 RON
Brand: Dulon Model: 22010
Informatii generaleIndeparteaza depunerile maronii si galbene.DescriereAgent de curatare puternic pentru curatarea carenei si a liniei de plutire a ambarcatiunii. Indeparteaza eficienpetele maronii si galbene, rugina superficiala si depunerile de calcar. Nu este nevoie de frecare datorita efectului ..
65,00 RON
Brand: Dulon Model: 20010
Informatii generaleSampon premium concentrat pentru mutiple suprafete.DescriereSampon concentrat pentru spalarea diverselor materiale moi si tari cum ar fi: fibra de sticla, tego-ul, PVC-ul sau Hypalonul. Samponul pentru ambarcatiuuni curata in profunzime si are efect de autouscare. Poate fi folosit..
65,00 RON
Brand: Dulon Model: 70010
Informatii generaleCurata si restaureaza barcile pneumatice.DescriereEste un agent de curatare si restaurare special conceput pentru barcile pneumatice indiferent daca este vorba de cele construite din PVC sau de cele din Hypalon. Elimina petele si dungile persitente de pe material si restaureaza cu..
65,00 RON
Dulon solutie de indepartare a  dungilor si petelor negre Dulon solutie de indepartare a  dungilor si petelor negre
Precomanda
Brand: Dulon Model: 26010
Informatii generaleIndeparteaza dungile si petele negre.DescriereAgent de curatare puternic pentru indepartarea dungilor si a petelor negre de pe ambarcatiuni.Metoda de aplicareAplicati Dulon solutie de indepartare a dungilor si petelor negre direct pe suprafetele afectate. Lasati sa actioneze aprox..
65,00 RON
Brand: Dulon Model: 18005
Informatii generale 2 in 1 polish si ceara lichida Descriere Dulon PolishCeara combina pasta de polisare cu ceara lichida intr-un singur produs. Curata si restaureaza suprafetele cu urme usoare de uzura lipsite de stralucire si inlatura zgarieturile mici petele si dungile. Ofera protectie si luciu p..
90,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)