Menu
Your Cart

Livrare & Retur

LIVRARE

Termenul de livrare prin curierat rapida este de la 24 la 48 de ore de la primirea comenzii (in perioada cu un volum mare de cereri si/sau a sarbatorilor legale se poate prelungi pana la 72 de ore), dar poate varia în funcţie de produs şi disponibilitatea sa.
Produsele sunt livrate insotite de factura fiscala si chitanţa pentru suma achitată va fi emisă de curier.

Tarifele pentru livrare sunt specificate in functie de fiecare partener conform politicii de livrare ale acestuia.

Curierul vă va transmite telefonic ziua şi ora livrării.
Plata se poate face prin transfer bancar, card online, card online cu 6 rate sau ramburs.

Toate produsele afisate pe site-ul www.oferte-corecte.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata.

RETUR

Utilizatorul are dreptul sa ne notifice in scris ca se renunta la cumparare, fara penalitati si fara sa invoce un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta.

Prin data de receptionare a produselor se intelege ca aceasta sa fie data de preluare a acestora de catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta data poate fi verificata prin documentele de livrare inmanate de curier ( chitanta de preluare a produsului- nr awb).

Este necesar ca departamentul nostru de relatii clienti sa fie informat in legatura cu intentia de a inapoia produsul, in scris, via e-mail ( contact@oferte-corecte.ro / valentin@oferte-corecte.ro) – si sa se returneze produsul la adresa mentionata de catre Societate.

Se pot returna produsele achizitonate online fara sa prezinte alte urme de uzura, infoliate, insotite de documentele care atesta cumpararea lor, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

Taxa de retur va fi achitata de utilizator in cazul in care produsul nu prezinta defect de fabricatie, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

VALGE SMART SOLUTIONS S.R.L va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeasi valoare, sau mai mare, alese de Cumparator in cel mult 15 zile calendaristice.

Produsele inlocuite nu includ taxele de transport, aceste taxe vor fi suportate de catre VALGE SMART SOLUTIONS S.R.L doar in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie.

Returnarea banilor se va face dupa urmatoarea procedura:

  • Dupa returul produsului/ produselor contravaloarea se va face prin transfer bancar- in contul indicat de catre Cumparator prin e-mail ( contact@oferte-corecte.ro) in termen de 14 zile lucratoare de la data livrarii coletului la sediul impus de catre Societate.
  • Taxa de transport pentru returnarea produselor la sediul Societatii va fi suportata de catre Cumparator.
  • Deteriorarea produsului/produselor cauzata de cumparator sau de folosirea necorespunzatoare a produsului va fi suportata de catre cumparator. Daca produsul a fost uzat de catre cumparator si nu mai poate fi returnat in starea în care a fost primit, VALGE SMART SOLUTIONS S.R.L nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.
  • In cazul in care produsele returnate ajung la partenerilor VALGE SMART SOLUTIONS S.R.L in ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, rupturi, accesorii lipsa si fara documentul care atesta achiziția, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.
  • In cazul constatarii unor defecte de fabricatie cumparatorul este rugat sa ia legatura cu VALGE SMART SOLUTIONS S.R.L la numarul de telefon 0728517175 sau pe adresa de e-mail contact@oferte-corecte.ro pentru a primi indicatii referitoare la procedura de schimb
  • De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului / inlocuirii / inapoierii contravalorii in situația unor abuzuri (returnari repetate, comenzi neridicate in repetate randuri, produse returnate in alta stare decat cea in care au fost receptionate etc.).