Menu
Your Cart

Burghie

Brand: Richmann Exclusive Model: C9354
Burghiu pentru beton, 4x75 mm, Richmann ExclusiveBurghiu proiectat pentru forarea gaurilor in zidarie, beton si caramida.Spirala burghiului este special conceputa pentru a facilita o forare neteda in materialele mai sus mentionate.Caracteristici:Diametru burghiu: 4 mmLungime burghiu: 75 mm..
9,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9810
Burghiu pentru metal, HSS, cobalt, 1 mm, Richmann ExclusiveBurghiu metalic realizat din otel de mare viteza extrem de rezistent la temperatura, cu un continut de 5% cobalt, recomandat pentru gaurirea otelurilor si a metalelor foarte aliate cu o rezistenta la tractiune mai mare de..
9,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9825
Burghiu pentru metal, HSS, cobalt, 2.5 mm, Richmann ExclusiveBurghiu metalic realizat din otel de mare viteza extrem de rezistent la temperatura, cu un continut de 5% cobalt, recomandat pentru gaurirea otelurilor si a metalelor foarte aliate cu o rezistenta la tractiune mai mare ..
9,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-D-3
Burghiu pentru lemn, 3 mm, JufistoBurghiul este destinat gauririi lemnului si a materialelor asemanatoare lemnului.Fabricat din otel de inalta calitate.Acesta are un varf special ascutit care permite gaurirea centrica fara marcare prealabila.Caracteristici:Dimensiune: 3.0 mm ..
11,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-D-4
Burghiu lemn, 4 mm, JufistoBurghiul este destinat gauririi lemnului si a materialelor asemanatoare lemnului.Fabricat din otel de inalta calitate.Acesta are un varf special ascutit care permite gaurirea centrica fara marcare prealabila.  Caracteristici:Dimensiune: 4.0 mm..
12,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9355
Burghiu pentru beton, 5x85 mm, Richmann ExclusiveBurghiu proiectat pentru forarea gaurilor in zidarie, beton si caramida.Spirala burghiului este special conceputa pentru a facilita o forare neteda in materialele mai sus mentionate.Caracteristici:Diametru burghiu: 5 mmLungime burghiu: 85 mm..
12,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-D-6
Burghiu pentru lemn, 6 mm, JufistoCaracteristici:Material: HCSDiametru: 6 mm..
12,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9832
Burghiu pentru metal, HSS, cobalt, 3.2 mm, Richmann ExclusiveBurghiu metalic realizat din otel de mare viteza extrem de rezistent la temperatura, cu un continut de 5% cobalt, recomandat pentru gaurirea otelurilor si a metalelor foarte aliate cu o rezistenta la tractiune mai mare ..
12,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-XST-1010
Burghiu pentru metal, nitrura de titan, 3 buc, 1 mm, JufistoCaracteristici:Fabricat din otelSuprafata este aoperita cu nitrura de titan care mareste semnificativ caracteristicile de performanta si durata de viata de 2-2.5 oriRecomandat pentru gaurirea in otel dur rezistent la acizi, otel inoxidabil,..
12,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9356
Burghiu pentru beton, 6x100 mm, Richmann ExclusiveBurghiu proiectat pentru forarea gaurilor in zidarie, beton si caramida.Spirala burghiului este special conceputa pentru a facilita o forare neteda in materialele mai sus mentionate.Caracteristici:Diametru burghiu: 6 mmLungime burghiu: 100&..
13,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-D-5
Burghiu pentru lemn, 5 mm, JufistoCaracteristici:Material: HCSdiametru: 5 mm..
13,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-D-7
Burghiu pentru lemn, 7 mm, JufistoCaracteristici:Diametru: 7 mmCoada cilindrica..
13,00 RON
Brand: Richmann Exclusive Model: C9835
Burghiu pentru metal, cu cobalt, HSS, 3.5 mm, Richmann ExclusiveBurghiu metalic realizat din otel de mare viteza extrem de rezistent la temperatura, cu un continut de 5% cobalt, recomandat pentru gaurirea otelurilor si a metalelor foarte aliate cu o rezistenta la tractiune mai ma..
13,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-XST-1025
Burghiu pentru metal, nitrura de titan, 2 buc, 2.5 mm, JufistoCaracteristici:Fabricat din otelSuprafata este aoperita cu nitrura de titan care mareste semnificativ caracteristicile de performanta si durata de viata de 2-2.5 oriRecomandat pentru gaurirea in otel dur rezistent la acizi, otel inoxidabi..
13,00 RON
Brand: Jufisto Model: JU-XST-1015
Burghiu pentru metal, nitrura de titan, 3 buc, 1.5 mm, JufistoCaracteristici:Fabricat din otelSuprafata este aoperita cu nitrura de titan care mareste semnificativ caracteristicile de performanta si durata de viata de 2-2.5 oriRecomandat pentru gaurirea in otel dur rezistent la acizi, otel inoxidabi..
13,00 RON
Afişare 1 - 15 din 324 (22 pagini)