Menu
Your Cart

TEHNO

Brand: TEHNO Model: #328
Cuibar porumbei NB01Cuibarul pentru porumbei este fabricat din polipropilena. Usor de curatat si dezinfectat. Acest model de cuibar reprezinta cea mai buna alegere calitate/pret. Durata de viata este foarte mare.Spre deosebire de cuibarele din ghips (ipsos) acestea se pot igieniza mult mai bine..
9,00 RON
Brand: TEHNO Model: #766
Adapator pentru rozatoare 80 mlConceput special pentru rozatoarele de talie mica.Este un recipient de apa sub forma de biberon care are la capat un tub prevazut cu o bila ce lasa apa sa curga in picatura.  Acesta ajuta la adaparea rozatoarelor si evita dispersarea apei prin cusca.Prindere ..
10,00 RON
Brand: TEHNO Model: #767
Adapatoare pentru rozatoare 125 mlConceput special pentru rozatoarele de talie mica.Este un recipient de apa sub forma de biberon care are la capat un tub prevazut cu o bila ce lasa apa sa curga în picatura. Acesta ajuta la adaparea rozatoarelor si evita dispersarea apei prin cu..
11,00 RON
Brand: TEHNO Model: #334
Cuibar porumbei NB05 Cuibarul pentru porumbei este fabricat din polipropilena. Usor de curatat si dezinfectat. Acest model de cuibar reprezinta cea mai buna alegere raport calitate/pret. Durata de viata este foarte mare.Spre deosebire de cuibarele din ghips (ipsos) acestea se pot igieniza ..
11,00 RON
Brand: TEHNO Model: #768
Adapatoare pentru rozatoare 250 mlConceput special pentru rozatoarele de talie mica.Este un recipient de apa sub forma de biberon care are la capat un tub prevazut cu o bila ce lasa apa sa curga in picatura.  Acesta ajuta la adaparea rozatoarelor si evita dispersarea apei prin cusca.P..
12,00 RON
Brand: TEHNO Model: #292
Intrerupator limitativ pentru incubatoareIntrerupatorul de limitare este un dispozitiv electromecanic care ofera un semnal de control atunci cand elementul de actionare este mutat intr-o pozitie extrema sau o pozitie fixa.Acest comutator este conceput pentru crearea unui sistem de rotire automata a ..
13,00 RON
Brand: TEHNO Model: #198
Set 10 x ace masina de cusut saci GK9Set 10 x Ace pentru masina cusut saci modelele: GK9-2, GK9-350, GK26-1AAce de cusut 92 x 200 pentru masini de cusut saci, in special GK9-2 si GK26-1A. Pretul este per set de 10 bucati.DN X 1 NM: 200 / 25  Dimensiuni  92mm x..
18,00 RON
Brand: TEHNO Model: #136
Capcana pentru soareci tip colivie A marimea SSoarecii si sobolanii produc pagube in spatiile de locuit, office, magazine si-n zonele industriale, fiind purtatori de boli.Pentru a scapa de acesti daunatori, fara sa-i omorati, capcana pentru soareci tip colivie A marimea S este dispozitivul..
18,00 RON
Brand: TEHNO Model: #124
Capse pentru cleste de asamblat custiCapsele pentru cleste simplu sunt confectionate din metal si vin in cutii a cate 600 bucati.Dimensiunea unei capse este de 1.6cm lungime si 1mm latime...
18,00 RON
Brand: TEHNO Model: #296
Termometru electronic ET01Dispune de afisaj digital cu ecran LCD si o sonda pe cablu. Sonda(senzorul) poate fi amplasata oriunde, cum ar fi un acvariu, frigider, congelator, camera etc.Poate masura temperaturi cuprinse intre -50 si 70 de grade Celsius.Este echipat cu picioruse pentru a putea fi ampl..
18,00 RON
Brand: TEHNO Model: #130
Clopot M pentru ovine | bovineClopotul pentru ovine/bovine marimea M este confectionat in totalitate din aliaj de otel galvanizat si are o grosime de pana la 1.5mm.Dimensiunile clopotului M sunt: 8cm lungime si 5cm latime.Acest tip de produs se floseste de regula pentru ovine si ..
19,00 RON
Brand: TEHNO Model: #323
 Cuibar porumbei NB02 Cuibarul pentru porumbei este fabricat din polipropilena. Usor de curatat si dezinfectat. Acest model de cuibar reprezinta cea mai buna alegere raport calitate/pret. Durata de viata este foarte mare.Spre deosebire de cuibarele din ghips (ipsos) acestea se pot igi..
22,00 RON
Brand: TEHNO Model: #13601
Capcana pentru soareci tip colivie A marimea MSoarecii si sobolanii produc pagube in spatiile de locuit, office, magazine si-n zonele industriale, fiind purtatori de boli.Pentru a scapa de acesti daunatori, fara sa-i omorati, capcana pentru soareci tip colivie A marimea M este dispozitivul..
23,00 RON
Brand: TEHNO Model: #001
Adapatoare pentru pasari A1 set 10 bucatiAdapatorile cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari din gospodarie (gaini, pui de o zi, curci/curcani, fazani, pauni, picheri, porumbei, potarnichi,prepelite adulte etc.) , insa exista si cateva exceptii cum ar fi palmipedele ..
25,00 RON
Brand: TEHNO Model: #131
Clopot L pentru ovine | bovineClopotul pentru ovine/bovine marimea L este confectionat in totalitate din aliaj de otel galvanizat si are o grosime de pana la 1.5mm.Dimensiunile clopotului L sunt: 10cm lungime si 5.7cm latime.Acest tip de produs se floseste de regula pentru ovine si&nb..
25,00 RON
Brand: TEHNO Model: #132
Clopot XL pentru ovine | bovineClopotul pentru ovine/bovine marimea XL este confectionat in totalitate din aliaj de otel galvanizat si are o grosime de pana la 1.5mm.Dimensiunile clopotului XL sunt: 11.5cm lungime si 7cm latime.Acest tip de produs se floseste de regula pentru ovine si..
27,00 RON
Brand: TEHNO Model: #737
Bec infrarosu rosu partial inchis 150WAcest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rate de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea caldurii con..
29,00 RON
Brand: TEHNO Model: #129
Plutitor pentru rezervor 28cmPlutitorul pentru rezervor de 28 cm este confectionat in totalitate din plastic.Acesta are rolul de a inchide admisia de apa cand s-a atins nivelul maxim din rezervor.Constructia speciala cu o articulatie a acestui produs mareste presiunea de inchidere odata cu cresterea..
29,00 RON
Brand: TEHNO Model: #592
Racord fixare adapatoare niplu iepuri si pasari, unghi 90° set 10 bucatiPoate fi utilizata atat pentru iepurii de talie mica, cat si pentru cei de talie mare oferindu-le in permanenta apa proaspata si curata.Se infileteaza un niplu (nu este inclus) pentru a putea functiona.Sistem de picurare efi..
29,00 RON
Brand: TEHNO Model: #199
Rezervor apa potabila plastic 5 L Este un recipient pliabil ce se depoziteaza usor, fabricat dintr-un plastic rezistent si gros ce impiedica scurgerile accidentale. Datorita acestui plastic apa nu se contamineaza cu alte mirosuri sau gusturi.Recipientul este prevazut cu un capac ..
29,00 RON
Brand: TEHNO Model: #133
Clopot XXL pentru ovine | bovineClopotul pentru ovine/bovine marimea XXL este confectionat in totalitate din aliaj de otel galvanizat si are o grosime de pana la 1.5mm.Dimensiunile clopotului XXL sunt: 13cm lungime si 8cm latime.Acest tip de produs se floseste de regula pentru ovine s..
30,00 RON
Brand: TEHNO Model: #060
Deget deplumator prepelite set 10 bucatiProdusul nostru deget deplumator prepelite este confectional in totalitate din cauziuc foarte rezistent si calitativ, de culoare galbena.Degetele deplumatoare au ca si utilitate inlaturarea foarte rapida, simpla si eficienta a penajului pasarilor de talie mica..
31,00 RON
Brand: TEHNO Model: #035
Adapatoare iepuri A16  set 10 bucatiAdapatoarea pentru iepuri A16 este compusa din 4 piese: niplu cu carlig (din inox), doua bucatie de arc (din inox) si imbinare in forma de T (din plastic).Adapatoarea A16 cu niplu "suzeta" si sistem de prindere cu carlig si arc, de tension..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: #818
Bec infrarosu ALB ceramic 25W, emitator de caldura pentru animale de companieEste unul din cele mai bune si cel mai des folosite produse pentru incalzirea animalelor.Aceasta emite radiatii infrarosii fara a face lumina, astfel animalele tinere sau puii nu sunt influentate de ea dar au totodata caldu..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: #817
Bec infrarosu NEGRU ceramic 25WBecul de incalzire emite radiatii infrarosii fara a face lumina, astfel animalele tinere sau puii nu sunt influentate de ea dar au totodata caldura.Acest model de bec se poate folosi cu succes pentru incalzirea puilor, gaini, curcani sau alt tip de pasari, in ferm..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: #13602
Capcana pentru soareci tip colivie A marimea LSoarecii si sobolanii produc pagube in spatiile de locuit, office, magazine si-n zonele industriale, fiind purtatori de boli.Pentru a scapa de acesti daunatori, fara sa-i omorati, capcana pentru soareci tip colivie A marimea L este dispozitivul..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: #324
Sertar incubatieSertarul de incubatie are o structura care permite o ventilatie corespunzatoare si este usor de curatat pentru a indeplini cele mai inalte standarde igienice.Usor de montat.CARACTERISTICI:Material: plasticDimensiune: mica, medie, mareCuloare: galben sau alb D..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: H08301
Sistem 8 duze intermediare + 2 conectori T pentru sistemul de racire terasa Duzele fac parte din sistemul de racire prin pulverizare ce se monteaza pe terase.Setul este compus din 2X conectori T si 8X duze intermediare.Sistemul este ideal pentru racirea exterioara a teraselor, gradinilor, locur..
32,00 RON
Brand: TEHNO Model: #063
Razatoare multifunctionala 6 in 1 pentru legumeLamele din otel inox pot rade: cartofi, morcovi, telina, dar si alte alimente.Cu aceasta razatoare va veti simplifica pregatirea mancarurilor.Pachetul contine 6 accesorii diferite.Puteti alege julienne, felii si fidea de diferite grosimi.Inclus in pache..
33,00 RON
Brand: TEHNO Model: #19903
Rezervor apa potabila plastic 20 L Este un recipient pliabil ce se depoziteaza usor, fabricat dintr-un plastic rezistent si gros ce impiedica scurgerile accidentale. Datorita acestui plastic apa nu se contamineaza cu alte mirosuri sau gusturi.Recipientul este prevazut cu un capac..
33,00 RON
Brand: TEHNO Model: #036
Adapatoare iepuri A21, set 10 bucatiAdapatoarea pentru iepuri A21 este compusa din 3 piese: niplu cu carlig (din inox), arc (din inox) si imbinare in forma de T (din plastic).Adapatoarea A21 cu niplu "suzeta" si sistem de prindere cu carlig si arc, de tensionare, sunt&n..
34,00 RON
Brand: TEHNO Model: #010
Adapatoare pasari A25 set 10 bucatiAdapatorile cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari din gospodarie (gaini, pui de o zi, curci/curcani, fazani, pauni, picheri, porumbei, potarnichi,prepelite adulte etc.) , insa exista si cateva exceptii cum ar fi palmipedele (gaste..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #002
Adapatoare pentru pasari A3 set 10 bucatiAdapatorile cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari din gospodarie (gaini, pui de o zi, curci/curcani, fazani, pauni, picheri, porumbei, potarnichi,prepelite adulte etc.) , insa exista si cateva exceptii cum ar fi palmipedele ..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #151
BEC INFRAROSU (ROSU DESCHIS) R125- 250W (CH)Acest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rate de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea caldur..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #73702
Bec infrarosu rosu partial inchis 100WAcest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rate de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea caldurii con..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #73703
Bec infrarosu rosu partial inchis 175WAcest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rata de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea calduri..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #73704
Bec infrarosu rosu partial inchis 200WAcest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rata de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea calduri..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #142
Bec infrarosu sticla groasa - 150WAcest tip de bec este o sursa de caldura radianta instantanee, ideala pentru cresterea puilor de pasare si nu numai.Utilizand acest tip de bec rate de mortalitate a puilor va scadea automat dupa ce se va face separarea mamei de pui.Permite aplicarea caldurii concent..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #096
Hranitoare pentru pasari C1 set 10 bucHranitoarea de pasari C1 este ideala atat pentru pasarilor mature cat si pentru hranirea puilor, fiind usor de umplut si asamblat.Hranitoarea pentru pasari model C1 este confectionata in totalitate din plastica de inalta calitate (rezistent&n..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #424
Sita 3 mm MS 30A/350/360Sita pentru tocatoare de furaje:Compatibililate: MS 30A / MS 350 / MS 350 cu turbina / MS 360DIMENSIUNI COLET :  Lungime 525 mm                La?ime     160 mm..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #426
Sita 8 mm MS 30A/350/360Sita pentru tocatoare de furaje:Compatibililate: MS 30A / MS 350 / MS 350 cu turbina / MS 360DIMENSIUNI COLET :  Lungime 525 mm              La?ime 160 mm Diametru gaur..
35,00 RON
Brand: TEHNO Model: #028
Adapatoare iepuri A12 set 10 buc.Adapatorile cu niplu ("suzeta")  se pot utiliza pentru toate speciile de pasari din gospodarie (gaini, pui de o zi, curci/curcani, fazani, pauni, picheri, porumbei, potarnichi,prepelite adulte etc.) si iepuri , insa exista si cateva exceptii cum ar fi palmi..
36,00 RON
Brand: TEHNO Model: R015
Hranitoare liniara pentru puisori 50cm RiverEste confectionata din tabla zincata de buna calitate ceea ce va garanteaza ca produsul nu se va deteriora la un singur ciclu de utilizare.Produsul este compus dintr-o tavita si un gratar cu 2 cleme , in partea din fata, care asigura in..
36,00 RON
Brand: TEHNO Model: #128
Plutitor pentru rezervor 20cmPlutitorul pentru rezervor de 20 cm este confectionat in totalitate din plastic.Acesta are rolul de a inchide admisia de apa cand s-a atins nivelul maxim din rezervor.Constructia speciala cu o articulatie a acestui produs mareste presiunea de inchidere odata cu cresterea..
36,00 RON
Brand: TEHNO Model: #19902
Rezervor apa potabila plastic 15 L Este un recipient pliabil ce se depoziteaza usor, fabricat dintr-un plastic rezistent si gros ce impiedica scurgerile accidentale.Datorita acestui plastic apa nu se contamineaza cu alte mirosuri sau gusturi.Recipientul este prevazut cu un capac din p..
36,00 RON
Brand: TEHNO Model: #120
Cleste pentru asamblat custi simpluClestele simplu pentru facut custi este folosit pentru constructia de custi destinate diferitor pasari si animale cum ar fi: prepelite, iepuri, porumbei, pui, gaini, fazani etc.Clestele simplu pentru facut custi este fabricat din otel si este prevazut cu manere din..
37,00 RON
Brand: TEHNO Model: #138
Capcana pentru soareci din plastic BCapcana pentru soareci din plasit B, este confectionat dintr-un material gros si dur, astfel va putem garanta ca veti beneficia de un produs de foarte buna calitate si care va rezista la mai multe cicluri de utilzare. Capcana pentru soareci din plasit B ..
38,00 RON
Brand: TEHNO Model: #174
Perie pentru tesalat animaleUtila in orice gospodarie unde se cresc animale, se foloseste la finisarea tesalatului la vaci, vitei, cai etc.Se foloseste pentru curatarea pielii, indepartarea parului tesalat si curatare.Perii din plastic sunt fini subtiri si confortabili pentru pielea animalului,..
38,00 RON
Brand: TEHNO Model: #062
Deget deplumator pasari V2 set 10 bucatiProdusul nostru deget deplumator prepelite este confectional in totalitate din cauziuc foarte rezistent si calitativ, de culoare galbena.Degetele deplumatoare au ca si utilitate inlaturarea foarte rapida, simpla si eficienta a penajului pasarilor de talie mica..
39,00 RON
Brand: TEHNO Model: #306
Rezistenta incubator EH04Este o piesa ce se foloseste la reglarea umiditatii din incubator.Prin incalzirea rezistentei, apa se incalzeste si incepe sa se evapore, creand un mediu favorabil pentru incubarea oualor.Se monteaza usor.Este confectionata din metal.Putere: 100W..
39,00 RON
Afişare 1 - 50 din 238 (5 pagini)