Menu
Your Cart

Scotty

Brand: Scotty Model: sct300YL
Clipsuri pentru prelata - sct300YLFalcile puternice ofera cea mai buna prindere. Rapide si usor de folosit, clipsurile pentru prelata sunt construite din material plastic ramforsat. De neinlocuit pentru prinderea prelatelor de cauciuc panzat, al celor textile sau a altor tipuri de materiale.Utilizar..
56,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT241
Se poate monta pe o suprafata plana a puntii pe lateralul barcii sau chiar pe oglinda barcii suportul de motor. Este compatibil cu toate modelele de suporti de lanseta de la Scotty cu suportul de sonar si alte accesorii Scotty...
70,00 RON
Brand: Scotty Model: sct136BK
De foarte multe ori cel mai bun proiect este unul simplu iar clipsul Scotty pentru padela nu este doar simplu este foarte puternic. Cei de la Scotty au distantat punctele de montare au intarit peretii si s-au asigurat ca nicio padela care intra in acest clips nu poate iesi accidental. Pe langa padel..
80,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT135
Suportul Scotty pentru camera foto sau video permite ajustari multiple pe toate axele si este foarte usor de montat si demontat.Permite montarea camerelor de actiune (GoPro) sau a aparatelor standard de fotografiat si a camerelor video fara sa fie nevoie de alt adaptor.Este compatibil cu toate bazel..
175,00 RON
Brand: Scotty Model: sct269
Suportul de sonar Scotty utilizeaza sistemul patentat de montaj ce ofera maontarea si demontarea rapida precum si rotatie infinita. Sistemul poate fi adaptat pentru montarea sonarelor produse de majoritatea firmelor cum ar fi Lowrance, Eagle, Humminbird, Garmin sau Condor. Poate fi folosit impr..
175,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT290
Suport lanseta Scotty R-5 Suportul de lanseta Scotty R-5 este realizat din material care confera durabilitate sporita si rezistenta in toate conditiile. a fost construit pentru a oferi confort in tmpul partidelor de pescuit. Suportul este ajustabil prin doua suruburi permitand scoaterea usoara a lan..
180,00 RON
Suport lanseta spinning sau baitcasting cu sitem de montare side/deck mount
Precomanda
Brand: Scotty Model: SCT280BK
Tine o mulineta de baitcasting intr-un locas capitonat. Un slot in partea din fata a suportului de lanseta face ca si mulinetele de spining sa fie tinute ferm in pozitia dorit a. Designul acestui suport de lanseta are flansa de montare pe lateral lasand libera partea de sub suport acest lucru facand..
180,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT150
Suport universal Scotty cu bila si baza de montare universala patrata - SCT150Sistemul de montare cu bila si baza de montare universala ofera o platforma de montare pentru o multitudine de accesoriiArticulatiile cu bila ofera reglaj fin si sigur si o mare libertate de miscareIndiferent ca navigati p..
180,00 RON
Brand: Scotty Model: sct130BK
Lesa pentru vasla sau padela de la Scotty are acum un sistem nou si imbunatatit de atasare la padela, vasla, lanseta sau orice altceva aveti in barca sau caiac si vreti sa fiti sigur ca si la iesirea de pe apa vor fi tot acolo. Pur si simplu treceti codonul de cauciuc in jurul vaslei, intrepatrundet..
189,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT151
Suport universal Scotty cu bila, cap rapid de montare si sina joasa - SCT151Sistemul universal Scotty cu bila, cap rapid de montare si baza joasa asigura un suport de montare pentru multe accesorii Scotty: suportul de camera, suport de sonar, suporti de lanseta, etc...Capul rapid de montare iti perm..
195,00 RON
Sistem Scotty pentru blocarea ancorei
Precomanda
Brand: Scotty Model: SCT278F
Sistemul Scotty de blocare a ancorei a fost proiectat pentru utilizarea cu o singura mana. Trageti de sfoara pentru a debloca sistemul si lasati sfoara sa alunece printre degete. Cand ancora a ajuns adancimea dorita si cand ati lasat cata sfoara intentionati pur si simplu lasati sfoara in jos si mec..
199,00 RON
Brand: Scotty Model: SCT429
Acest prelungitor adaptor va permite sa aduceti mai aproape sau sa fixati pe pozitia ideala mai multe device-uri la care folositi suporturi scotty cum ar fi: camera video sonarul si altele. Deasemenea suportii de lanseta Scotty sunt compatibili cu acest prelungitor adaptor astfel incat sa va ajute s..
220,00 RON
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)